Dostava

Dostava je ključnega pomena, da vam omogočimo čim boljšo izkušnjo pri nakupovanju naših izdelkov. Pri nas se trudimo, da bi bila dostava hitra, zanesljiva in udobna za vas.

Načini dostave

Ponujamo več načinov dostave, da lahko izberete tistega, ki vam najbolj ustreza:

  • Navadna dostava (Pošta Slovenije): Naša navadna dostava običajno traja do 7 delovnih dni.
  • Hitra dostava (DPD hitra pošta): Za tiste, ki želijo izdelek prejeti čim prej, imamo možnost hitre dostave, ki ponavadi traja od 1 do 2 delovnih dni.
  • Brezplačna dostava (DPD hitra pošta): Z veseljem nudimo vam brezplačno dostavo ob nakupu v znesku od 50€ dalje.

Stroški dostave

Stroški dostave se razlikujejo glede na izbrani način dostave, državo in znesek vašega naročila. Končni strošek dostave boste videli v košarici, preden zaključite naročilo. Trenutno imamo sledeči cenik dostave:

  • Pošta Slovenije – 2.50 eur.
  • Hitra dostava DPD – 4.60 eur.
  • Brezplačna dostava – ob nakupu v znesku od 50€ dalje.
  • Dostava izven Slovenije, Hrvaška – 10 eur.

Sledenje naročila

Ko vaše naročilo zapusti našo skladišče, boste prejeli potrditveno e-pošto s sledilno številko. S to številko lahko spremljate status vašega naročila in pričakovani datum dostave.

Vračila in reklamacije

Če imate težave z dostavljenim izdelkom, nas prosimo nemudoma obvestite. Naša ekipa za podporo strankam vam bo z veseljem pomagala rešiti težavo ali urediti vračilo, če je to potrebno.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in upamo, da boste uživali v nakupovalni izkušnji pri nas. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga.

Če imate kakršna koli dodatna vprašanja glede dostave ali kakršnih koli drugih vprašanj, nas prosimo kontaktirajte. Naša ekipa je tu, da vam pomaga.

Hvala, ker ste izbrali Topsy.si!