Medvedek iz vrtnic

Brezhibno darilo za vsako priložnost – medvedek iz vrtnic!

Prazniki in pomembni datumi v nas prebudijo čustva, ne samo pričakovanje, ampak tudi navdušenje. To darilo bo idealno za vse priložnosti, lahko je to rojstni dan, 8. marec, pomembni datum. Medvedek iz vrtnic bo popolno darilo, ki bo upravičilo še tako visoko pričakovanje prejemnika. Prejemnik bo nad takšnim darilom presenečen, saj gre za edinstveno darilo.

Okrašujete notranje prostore ali poročno dvorano?

Medvedek iz vrtnic ni le čudovito darilo, je tudi nova beseda v notranjem oblikovanju. Na primer poroka: medvedi se bodo harmonično prilegali kateremkoli slogu sobe in temi, poudarili prefinjen okus organizatorjev, ustvarili posebno vzdušje in poudarili pomen tega dne.

Ob kateri priložnosti še lahko podarimo medvedka?

Medvedek je lahko dodatek kakemu osnovnemu darilu, namesto šopka rož. Tudi samo po sebi je izvrstno darilo, ki prejemnika ne bo pustilo ravnodušnega. Dolgo vas bo spominjal, da ste z domišljijo prišli do izbire darila.

Prednosti medvedkov iz vrtnic

Pri ustvarjanju takega medvedka se uporablja posebna vrsta okrasnih vrtnic – 3D, zelo prijetnih na dotik. Takšne vrtnice se praktično vizualno ne razlikujejo od naravnih – izgledajo kot naravne rože. Za izdelavo enega takšnega srednje velikega medvedka se potrebuje približno 600 vrtnic, ki jih pri sestavi ročno izberemo. Visokokakovostni materiali in ročna izdelava dajejo medvedkom svoj edinstven čar. In to še zdaleč ni edini plus takega darila. Takšen medvedek ne bo izgubil svoje privlačnosti – lastnika bo s svojo privlačnostjo razveseljeval kar pet let.

Vzdrževanje medvedka

Vzdrževanje medvedka je popolnoma nezahtevno. Edina skrb zanj je odstranjevanje praku iz cvetnih listkov. Zahvaljujoč materialu se prah zlahka odstrani s površine in skrb za medveda ne bo zahtevna.
Edino priporočilo je, da medvedka ne puščate dlje časa izpostavljenega neposredni sončni svetlobi, da preprečite bledenje barve.

Medvedki zi vrtnic 25cm

Medvedki iz vrtnic 40cm