Pogoji poslovanja

Zadnja posodobitev: 2022-04-12

1. Uvod

Dobrodošli na topsy.si (“Podjetje”, “mi”, “naši”, “nas”)!

Ti Pogoji storitve (»Pogoji«, »Pogoji storitve«) urejajo vašo uporabo naše spletne strani, ki se nahaja na topsy.si (skupaj ali posamezno »Storitev«), ki jo upravlja topsy.si.

Naša politika zasebnosti prav tako ureja vašo uporabo naše storitve in pojasnjuje, kako zbiramo, varujemo in razkrivamo informacije, ki so posledica vaše uporabe naših spletnih strani.

Vaša pogodba z nami vključuje te pogoje in našo politiko zasebnosti (»Sporazumi«). Potrjujete, da ste prebrali in razumeli pogodbe ter se strinjate, da ste jih zavezali.

Če se s pogodbami ne strinjate (ali jih ne morete izpolnjevati), potem storitve morda ne boste uporabljali, vendar nas o tem obvestite po e-pošti na kontakt@topsy.si, da bomo poskušali najti rešitev. Ti pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge, ki želijo dostopati do storitve ali jo uporabljati.

2. Komunikacije

Z uporabo naše storitve se strinjate, da se naročite na glasila, trženjske ali promocijske materiale in druge informacije, ki jih lahko pošljemo. Lahko pa se odjavite od prejema katerega koli ali vseh teh sporočil od nas, tako da sledite povezavi za odjavo ali po e-pošti na kontakt@topsy.si.

3. Nakupi

Če želite kupiti kateri koli izdelek ali storitev, ki je na voljo prek storitve (»nakup«), boste morda morali navesti določene informacije, pomembne za vaš nakup, vključno z, vendar ne omejeno na, številko vaše kreditne ali debetne kartice, datumom poteka veljavnosti vaše kartice. , vaš naslov za izstavitev računa in vaše podatke za pošiljanje.

Izjavljate in jamčite, da: (i) imate zakonsko pravico do uporabe katere koli kartice ali drugih plačilnih sredstev v zvezi s katerim koli nakupom; in da (ii) so podatki, ki nam jih posredujete, resnični, pravilni in popolni.

Lahko uporabimo storitve tretjih oseb z namenom olajšanja plačila in zaključka Nakupov. S posredovanjem vaših podatkov nam dajete pravico, da podatke posredujemo tem tretjim osebam v skladu z našo politiko zasebnosti.

Pridržujemo si pravico, da vaše naročilo kadar koli zavrnemo ali prekličemo iz razlogov, ki vključujejo, vendar ne omejeno na: razpoložljivost izdelka ali storitve, napake v opisu ali ceni izdelka ali storitve, napako v vašem naročilu ali druge razloge.

Pridržujemo si pravico, da zavrnemo ali prekličemo vaše naročilo, če obstaja sum na goljufijo ali nepooblaščeno ali nezakonito transakcijo.

4. Natečaji, nagradne igre in promocije

Vsako tekmovanje, nagradne igre ali druge promocije (skupaj »Promocije«), ki so na voljo prek storitve, lahko urejajo pravila, ki so ločena od teh pogojev storitve. Če sodelujete v kateri koli promociji, preberite veljavna pravila in naš pravilnik o zasebnosti. Če so pravila za promocijo v nasprotju s temi pogoji storitve, bodo veljala pravila promocije.

5. Nadomestila

Vračila kupnine za izdelkiizdamo v 7 dneh od prvotnega nakupa izdelka.

6. Vsebina

Vsebine, ki jih najdete na ali prek te storitve, so last topsy.si ali se uporabljajo z dovoljenjem. Brez našega izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja ne smete distribuirati, spreminjati, prenašati, ponovno uporabljati, prenašati, ponovno objaviti, kopirati ali uporabljati omenjene vsebine, v celoti ali delno, v komercialne namene ali za osebno korist.

7. Prepovedane uporabe

Storitev lahko uporabljate samo za zakonite namene in v skladu s pogoji. Strinjate se, da ne boste uporabljali storitve:

0.1. Na kakršen koli način, ki krši katero koli veljavno nacionalno ali mednarodno pravo ali predpis.

0.2. Za namen izkoriščanja, škode ali poskusa izkoriščanja ali škode mladoletnikom na kakršen koli način z izpostavljanjem neprimerni vsebini ali kako drugače.

0.3. Za prenos ali zagotovitev pošiljanja kakršnega koli oglaševalskega ali promocijskega materiala, vključno s kakršno koli »neželeno pošto«, »verižno pismo«, »spam« ali kakršno koli drugo podobno ponudbo.

0.4. Za lažno predstavljanje ali poskus lažnega predstavljanja za podjetje, zaposlenega v podjetju, drugega uporabnika ali katero koli drugo osebo ali subjekt.

0,5 Na kakršen koli način, ki krši pravice drugih ali je na kakršen koli način nezakonit, grozeč, goljufiv ali škodljiv ali v povezavi s katerim koli nezakonitim, nezakonitim, goljufivim ali škodljivim namenom ali dejavnostjo.

0.6. Sodelovati v kakršnem koli drugem ravnanju, ki omejuje ali ovira kogar koli uporabo ali uživanje storitve ali ki lahko po našem mnenju škodi ali užali podjetju ali uporabnikom storitev ali jih izpostavi odgovornosti.

Poleg tega se strinjate, da ne boste:

0.1. Uporabite storitev na kakršen koli način, ki bi lahko onemogočil, preobremenil, poškodoval ali poslabšal storitev ali oviral uporabo storitve katere koli druge strani, vključno z njihovo zmožnostjo, da prek storitve sodelujejo pri dejavnostih v realnem času.

0.2. Uporabite katerega koli robota, pajka ali drugo avtomatsko napravo, proces ali sredstvo za dostop do storitve za kakršen koli namen, vključno s spremljanjem ali kopiranjem katerega koli gradiva v storitvi.

0.3. Uporabite kateri koli ročni postopek za spremljanje ali kopiranje katerega koli gradiva v storitvi ali za kateri koli drug nepooblaščen namen brez našega predhodnega pisnega soglasja.

0.4. Uporabljajte katero koli napravo, programsko opremo ali rutino, ki moti pravilno delovanje storitve.

0,5 Predstavite vse viruse, trojanske konje, črve, logične bombe ali drug material, ki je zlonamerno ali tehnološko škodljiv.

0.6. Poskus nepooblaščenega dostopa do katerega koli dela storitve, strežnika, na katerem je shranjena storitev, ali katerega koli strežnika, računalnika ali baze podatkov, ki je povezan s storitvijo, se vmešava, poškoduje ali moti katere koli dele storitve.

0.7. Napad na storitev z napadom z zavrnitvijo storitve ali porazdeljenim napadom na zavrnitev storitve.

0.8. Izvedite vse ukrepe, ki lahko poškodujejo ali ponaredijo oceno podjetja.

0.9. V nasprotnem primeru poskušajte ovirati pravilno delovanje storitve.

8. Analitika

Za spremljanje in analizo uporabe naše storitve lahko uporabimo tretje ponudnike storitev.

9. Mladoletniki ne uporabljajo

Storitev je namenjena samo dostopu in uporabi posameznikom, starim najmanj osemnajst (18) let. Z dostopom do storitve ali njeno uporabo jamčite in izjavljate, da ste stari najmanj osemnajst (18) let in da imate polno pooblastilo, pravico in sposobnost, da sklenete to pogodbo in spoštujete vse določila in pogoje pogojev. Če niste stari vsaj osemnajst (18) let, vam je prepovedan dostop in uporaba storitve.

10. Računi

Ko ustvarite račun pri nas, jamčite, da ste starejši od 18 let in da so podatki, ki nam jih posredujete, vedno točni, popolni in aktualni. Netočne, nepopolne ali zastarele informacije lahko povzročijo takojšnjo ukinitev vašega računa v storitvi.

Odgovorni ste za ohranjanje zaupnosti svojega računa in gesla, vključno z, vendar ne omejeno na, omejitvijo dostopa do vašega računalnika in/ali računa. Strinjate se, da boste sprejeli odgovornost za vse dejavnosti ali dejanja, ki se zgodijo pod vašim računom in/ali geslom, ne glede na to, ali je vaše geslo pri naši storitvi ali storitvi tretje osebe. Ko izveste za kakršno koli kršitev varnosti ali nepooblaščeno uporabo vašega računa, nas morate takoj obvestiti.

Kot uporabniško ime ne smete uporabljati imena druge osebe ali subjekta ali imena, ki ni zakonito na voljo za uporabo, imena ali blagovne znamke, za katero veljajo kakršne koli pravice druge osebe ali subjekta, razen vas, brez ustreznega dovoljenja. Kot uporabniško ime ne smete uporabiti nobenega imena, ki je žaljivo, vulgarno ali nespodobno.

Pridržujemo si pravico, da zavrnemo storitev, ukinemo račune, odstranimo ali uredimo vsebino ali prekličemo naročila po lastni presoji.

11. Intelektualna lastnina

Storitev in njena izvirna vsebina (razen Vsebine, ki jo zagotavljajo uporabniki), funkcije in funkcionalnost so in bodo ostale v izključni lasti topsy.si in njegovih dajalcev licence. Storitev je zaščitena z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami in drugimi zakoni držav in tujih držav. Naših blagovnih znamk ni dovoljeno uporabljati v povezavi z nobenim izdelkom ali storitvijo brez predhodnega pisnega soglasja topsy.si.

12. Politika avtorskih pravic

Spoštujemo pravice intelektualne lastnine drugih. Naša politika je, da odgovorimo na kakršno koli trditev, da vsebina, objavljena v storitvi, krši avtorske pravice ali druge pravice intelektualne lastnine (»Kršitev«) katere koli osebe ali subjekta.

Če ste lastnik avtorskih pravic ali pooblaščeni v njegovem imenu in menite, da je bilo avtorsko zaščiteno delo kopirano na način, ki predstavlja kršitev avtorskih pravic, oddajte svoj zahtevek po elektronski pošti na kontakt@topsy.si z zadevo: »Kršitev avtorskih pravic« in v svoj zahtevek vključite podroben opis domnevne kršitve, kot je podrobno opisano spodaj, pod »Obvestilo DMCA in postopek za zahtevke zaradi kršitve avtorskih pravic«

Morda ste odgovorni za škodo (vključno s stroški in odvetniškimi honorarji) zaradi napačne predstavitve ali neupravičenih zahtevkov v zvezi s kršitvijo katere koli vsebine, najdene na in/ali prek storitve za vaše avtorske pravice.

13. Obvestilo DMCA in postopek za pritožbe zaradi kršitve avtorskih pravic

Obvestilo lahko pošljete v skladu z Zakonom o avtorskih pravicah digitalnega tisočletja (DMCA), tako da našemu zastopniku za avtorske pravice v pisni obliki posredujete naslednje podatke (za nadaljnje podrobnosti glejte 17 U.S.C 512(c)(3):

0.1. elektronski ali fizični podpis osebe, pooblaščene za delovanje v imenu lastnika avtorskih pravic;

0.2. opis avtorsko zaščitenega dela, za katerega trdite, da je bilo kršeno, vključno z URL-jem (tj. naslovom spletne strani) lokacije, kjer avtorsko zaščiteno delo obstaja, ali kopijo avtorsko zaščitenega dela;

0.3. identifikacijo URL-ja ali druge posebne lokacije v storitvi, kjer se nahaja gradivo, za katerega trdite, da krši avtorske pravice;

0.4. vaš naslov, telefonsko številko in e-poštni naslov;

0,5 vaša izjava, da v dobri veri menite, da sporne uporabe ni odobril lastnik avtorskih pravic, njegov zastopnik ali zakon;

0.6. vašo izjavo, podano pod kaznijo za krivo prisego, da so zgornje informacije v vašem obvestilu točne in da ste lastnik avtorskih pravic ali pooblaščeni za delovanje v imenu lastnika avtorskih pravic.

Našega zastopnika avtorskih pravic lahko kontaktirate preko elektronske pošte na kontakt@topsy.si.

14. Poročanje o napakah in povratne informacije

Informacije in povratne informacije o napakah, predlogih za izboljšave, idejah, težavah, pritožbah in drugih zadevah v zvezi z našo storitvijo (»povratne informacije«) nam lahko posredujete neposredno na kontakt@topsy.si ali preko spletnih mest in orodij tretjih oseb. Potrjujete in soglašate, da: (i) ne boste obdržali, pridobili ali uveljavljali nobene pravice intelektualne lastnine ali druge pravice, lastništva ali deleža v ali do Povratnih informacij; (ii) Podjetje ima lahko razvojne ideje, podobne povratnim informacijam; (iii) povratne informacije ne vsebujejo zaupnih informacij ali lastniških informacij od vas ali katere koli tretje osebe; in (iv) Družba ni zavezana k zaupnosti v zvezi s povratnimi informacijami. V primeru, da prenos lastništva na Povratne informacije ni mogoč zaradi veljavnih obveznih zakonov, podjetju in njegovim podružnicam podelite izključno, prenosljivo, nepreklicno, brezplačno, podlicencirano, neomejeno in trajno pravico do uporabe ( vključno s kopiranjem, spreminjanjem, ustvarjanjem izpeljanih del, objavo, distribucijo in komercializacijo) Povratne informacije na kakršen koli način in za kakršen koli namen.

15. Povezave do drugih spletnih mest

Naša storitev lahko vsebuje povezave do spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki niso v lasti ali pod nadzorom topsy.si.

topsy.si nima nadzora in ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebino, politike zasebnosti ali prakse spletnih strani ali storitev tretjih oseb. Ne jamčimo za ponudbe katerega koli od teh subjektov/posameznikov ali njihovih spletnih mest.

Na primer, opisani pogoji uporabe so bili ustvarjeni s pomočjo PolicyMaker.io, brezplačne spletne aplikacije za ustvarjanje visokokakovostnih pravnih dokumentov. Generator določil in pogojev PolicyMaker je brezplačno orodje, ki je enostavno za uporabo za ustvarjanje odlične standardne predloge pogojev storitve za spletno mesto, blog, trgovino za e-trgovino ali aplikacijo.

PRIZNAVATE IN SE STRINJATE, DA PODJETJE NE BO ODGOVORNO ALI POSREDNO ALI POSREDNO ZA KAKRŠNO KOLI ŠKODO ALI IZGUBO, KI JE POVZROČENA ALI DA JE POVZROČENA Z ALI V POVEZAVI Z DANJO G.O.O. TAKA SPLETNA MESTA ALI STORITVE TRETJIH OSEB.

MOČNO VAM SVETUJEMO, DA PREBERITE POGOJE STORITVE IN POLITIKE ZASEBNOSTI KATERIH SPLETNIH MESTO ALI STORITEV TRETJIH OSEB, KI GA OBIŠČETE.

16. Izjava o omejitvi odgovornosti

TE STORITVE PODJETJE ZAGOTAVLJA NA PODLAGI “KAKRŠNE SO” IN “KOT JE NA VOLJO”. DRUŽBA NE DA NOBENIH IZJAV ALI KAKRŠNIH KOLI GARANCIJ, IZRECNIH ALI NAKAZANIH, GLEDE DELOVANJA NJIHOVIH STORITEV ALI INFORMACIJ, VSEBINE ALI MATERIALA, KI JE VKLJUČENO. IZRECNO STRINJATE, DA JE VAŠA UPORABA TEH STORITEV, NJIHOVE VSEBINE IN KATERIH KOLI STORITEV ALI PREDMETOV PRIDOBLJENIH PRI NAS NA VAŠO IZKLJUČNO TVEGANJE.

NI DRUŽBA NI KORNA S DRUŽBO POVEZANA OSEBA NE JAMČI ALI ZASTOP V GLEDE POPOLNOSTI, VARNOSTI, ZANESLJIVOSTI, KAKOVOSTI, TOČNOSTI ALI RAZPOLOŽLJIVOSTI STORITEV. BREZ OMEJITVE NAJPREJ NAVEDENEGA, NI PODJETJE NI KODO, KI JE POVEZAN S PODJETJEM, NE ZASTUPA ALI JAMČI, DA STORITVE, NJIHOVA VSEBINA ALI KATERIH KOLI STORITEV ALI PREDMETI, PRIDOBLJENI PREKO STORITEV, BO NE, BO NAPAKE, BREZ OBVESTILA, BREZ PREDLOG DA SO STORITVE ALI STREŽNIK, KI GA OMOGOČA NA VOLJO, BREZ VIRUSOV ALI DRUGIH ŠKODLJIVIH KOMPONENT ALI DA BOSTE STORITVE ALI KAKRŠNE koli STORITVE ALI PREDMETI, PRIDOBLJENI PREKO STORITEV, SI SI SISTEČI IZPOLNJEVALI.

PODJETJE ZAVRAČA VSE KAKRŠNE KOLI GARANCIJE, IZRECNE ALI IMPLICIRANE, ZAKONODAVNE ALI DRUGO, VKLJUČNO, A NI OMEJENO NA KAKRŠNE koli JAMSTVA ZA PRODAJNOST, NEKRŠITEV IN DEL.

Zgoraj navedeno NE Vpliva na nikakršna jamstva, KI JIH NI MOGOČE IZKLJUČITI ALI OMEJETI PO VELJAVNI ZAKONI.

17. Omejitev odgovornosti

RAZEN KAR JE PREPOVEDANO Z ZAKONOM, BOSTE NAS IN NAŠE URADNIKE, DIREKTORJE, ZAPOSLENE IN ZASTOPNIKE DRŽALI NENEKODLJIVE ZA KAKRŠNE koli POSREDNE, KANOVNE, POSEBNE, NAKLJUČNE ALI POSLEDIČNE ŠKODE, KAKO GA NAJ GA SODNI POGOJI IN ARBITRAŽA ALI NA SODNJEM ALI V PRITOŽBI, ČE OBSTAJA, NE glede na to, ali JE SODBA ALI ARBITRAŽA ZAPOČENA ALI NE), BODI V DEJANJU POGODBE, MALAMARJNOSTI ALI DRUGEGA ŠKOLJIVNEGA DEJAVANJA, NI SKUPNEGA DELOVANJA, BREZ OMEJITVE KAKRŠNE KOLI ZAHTEVKE ZA OSEBNE POŠKODBE ALI PREMOŽENJSKO ŠKODO, KI IZHAJA IZ TEGA SPORAZUMA IN KAKRŠNE KOLI KRŠITVE KATERIH KOLI ZVEZNIH, DRŽAVNIH ALI LOKALNIH ZAKONODAJ, STATUTA, PRAVIL ALI PREDPISOV, CELO PRED VELJAVNOSTI, VELJAJO . RAZEN KAR JE PREPOVEDANO Z ZAKONODAJO, ČE JE ODGOTOVANA ODGOVORNOST NA DRUŽBI, BO OMEJENA NA PLAČAN ZNESEK ZA IZDELKE IN/ALI STORITVE IN POD NOBAVIMI OKOLIŠČINAMI BO BO BO BO BO BO BO BILA DODATNIH SMER. NEKATERE DRŽAVE NE DOVOLJUJEJO IZKLJUČITVE ALI OMEJITVE KAZNOVNE, NAKLJUČNE ALI POSLEDIČNE ŠKODE, ZATO PREDHODNA OMEJITEV ALI IZKLJUČITEV ZA VAS MORDA NE VELJA.

18. Odpoved

Vaš račun lahko ukinemo ali začasno prekinemo in prepovemo dostop do storitve takoj, brez predhodnega obvestila ali odgovornosti, po lastni presoji, iz kakršnega koli razloga in brez omejitev, vključno s kršitvijo pogojev, vendar ne omejeno nanje.

Če želite ukiniti svoj račun, lahko preprosto prenehate uporabljati storitev.

Vse določbe pogojev, ki bi po svoji naravi morale preživeti prenehanje, bodo preživele tudi po prenehanju, vključno z, neomejeno, določbami o lastništvu, zavrnitvijo garancije, odškodnino in omejitvami odgovornosti.

19. Veljavno pravo

Ti pogoji se urejajo in razlagajo v skladu z zakonodajo Slovenije, ki velja za sporazum brez upoštevanja kolizijskih določb.

Naša neuveljavitev katere koli pravice ali določbe teh pogojev se ne bo štela za odpoved tem pravicam. Če sodišče ugotovi, da je katera koli določba teh pogojev neveljavna ali neizvršljiva, ostanejo preostale določbe teh pogojev v veljavi. Ti pogoji predstavljajo celotno pogodbo med nami glede naše storitve in nadomeščajo in nadomeščajo vse prejšnje dogovore, ki smo jih morda imeli med nami glede storitve.

20. Spremembe storitve

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji brez predhodnega obvestila umaknemo ali spremenimo našo storitev in katero koli storitev ali material, ki ga zagotovimo prek storitve. Ne bomo odgovorni, če iz kakršnega koli razloga vsa ali kateri koli del storitve ni na voljo kadar koli ali v katerem koli obdobju. Občasno lahko omejimo dostop do nekaterih delov storitve ali celotne storitve na uporabnike, vključno z registriranimi uporabniki.

21. Spremembe pogojev

Pogoje lahko kadar koli spremenimo z objavo spremenjenih pogojev na tem spletnem mestu. Vaša odgovornost je, da redno pregledujete te pogoje.

Vaša nadaljnja uporaba platforme po objavi spremenjenih pogojev pomeni, da sprejemate in soglašate s spremembami. Pričakuje se, da boste to stran pogosto preverjali, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami, saj so za vas zavezujoče.

Z nadaljnjim dostopom do naše storitve ali njeno uporabo po tem, ko vse spremembe začnejo veljati, se strinjate, da vas zavezujejo spremenjeni pogoji. Če se ne strinjate z novimi pogoji, niste več pooblaščeni za uporabo storitve.

22. Odpoved in ločitev

Nobena odpoved družbe kateremu koli določilu ali pogojem, določenim v Pogojih, se ne šteje za nadaljnjo ali nadaljnjo odpoved takega določila ali pogoja ali opustitev katerega koli drugega določila ali pogoja, in kakršna koli nezmožnost družbe, da uveljavlja pravico ali določbo v skladu s pogoji, se ne pomeni odpovedi taki pravici ali določbi.

Če sodišče ali drugo pristojno sodišče oceni, da je katera koli določba pogojev neveljavna, nezakonita ali neizvršljiva iz kakršnega koli razloga, se taka določba odpravi ali omeji na najmanjši obseg, tako da bodo preostale določbe pogojev še naprej polne veljavnosti. in učinek.

23. Priznanje

Z UPORABO STORITEV ALI DRUGIH STORITEV, KI GA NUDIMO, POTRJUJETE, DA STE PREBRALI TE POGOJE STORITVE IN SE STRINJATE, DA VAS ZAVEZUJEJO.

24. Kontaktirajte nas

Svoje povratne informacije, komentarje, zahteve za tehnično podporo pošljite na e-mail: kontakt@topsy.si.